Ervaringen

Wat anderen vinden van de zoektocht samen met mij

“Ik vond het zó verhelderend hoe je het uitlegde! Nu snap ik waar die overprikkeling vandaan komt. Het hielp heel erg om het zo op papier uitgetekend te zien.

Ik ben benieuwd naar wat ik de komende tijd bij hem ga zien en ik kijk uit naar de volgende keer, dat we het echt op hem gaan toespitsen.”

Saskia

“Voordat ik het programma gevolgd had, wist ik wel ongeveer hoe het zat. Maar nu snap ik het écht. Er is echt geen hulpverlener die me nu nog iets wijs kan maken, haha.

Maar serieus, ik snap nu echt wel veel beter wat [zoon] nodig heeft op school en thuis.”

Plien

“Dank je wel voor je warme en geduldige begeleiding dit jaar. 

Ik begin nu eindelijk beter te begrijpen waarom [dochter] doet zoals ze doet. Het is en blijft een hele zoektocht, maar ik heb wel het vertrouwen dat ik nu snap wat er nodig is om haar echt te laten opbloeien. 

Het avontuur begint nu pas!”

Carmen

“Wat ik vooral kon waarderen is dat je echt de biologie als basis neemt. Die psychologie daar heb ik niet zo veel mee, maar weten hoe dat echt gaat in die hersenen dat heeft mij wel respect gegeven voor ons mannetje en hoe hard die moet werken elke dag. En dat maakt mij dan weer een stuk geduldiger, haha.”

Marc

“Eindelijk heb ik de handleiding van mijn kind in handen!”

Roos

“Het spelen met andere kindjes gaat makkelijker nu. Door met jou te kijken naar die succesformule  blijft het ook leuk in plaats van dat het uit de hand loopt. Er meer succesmomentjes in het samen spelen en hij leert er echt van.”

Mariska

“Bizar hoe de module over voeding met jouw advies geholpen heeft bij de buikklachten van [zoon] en hoe veel rustiger hij nu is. Geen pijn en verstoppingen meer! Ik heb me echt vergist in wat voor invloed dat blijkbaar had.”

Mirjam

“Ik wou even tussendoor een momentje delen: [dochter] heeft al drie nachten in haar eigen bed geslapen!!! En ik heb dus drie nachten doorgeslapen!!!

Ik was bang dat het negatief voor haar zou zijn, maar ze heeft echt zelf de keuze voor haar eigen bed gemaakt. Zoooooo opgelucht nu (en fit!)”

Glen