Meedenksessie

30 minuten meedenksessie

Zie je lichamelijke klachten bij je kind, en denk je dat er een link is met autisme? Zie je bijvoorbeeld heftige vermoeidheid, darmklachten, hoofdpijn, overprikkeling of somberheid? Dan kom je er vaak niet (meer) alleen uit. Met een arts, psycholoog of psychiater kun je vaak wel een stuk van het probleem oplossen, maar ook daar kom je soms niet verder. 

 

Loop je soms vast?

De zorg voor een autistisch kind vraagt van jou als moeder toch net even wat anders. Zeker wanneer je kind vast loopt of allerlei klachten gaat ontwikkelen. Dan is het fijn wanneer iemand even met je mee denkt. Zodat je weer even verder kunt.

Want weet je, wij mensen zijn niet gemaakt om onze kinderen helemaal alleen op te voeden, al vinden we vaak dat we het allemaal zelf zouden moeten kunnen en weten. En tja, eerlijk gezegd: op het advies van de buurvrouw zit je ook niet altijd te wachten.

 

Dus kun je wel wat meedenkkracht gebruiken?

Iedere week heb ik ruimte voor 3 gratis meedenkgesprekken. Dat doen we online, dus je hoeft er niet voor af te reizen.

 

Afspraak plannen

Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot mijn agenda.  Hier kun je een afspraak plannen op het tijdstip dat jou past.

Plan een gratis online 30-minuten-gesprek in.

In die tijd kan ik je minstens twee tips geven over iets waar je nu het meest tegen aan loopt. Je hoeft het niet alleen te doen!