Ondersteuning bij chronische vermoeidheid

Is het niet alleen maar een autistische burn-out, en herken je dit?

Moe, moe, moe...

Het lijkt wel alsof je nooit meer een nacht fatsoenlijk slaapt. Maar eigenlijk maakt het niet eens uit, want hoe veel je ook slaapt of op de bank ligt, uitgerust ben je nooit.

Inspanning

Je wordt echt buitensporig moe van de dingen die je doet. De trap moet je tree voor tree op lopen en de vaatwasser inruimen zorgt al voor een vermoeidheid die zo groot is dat je daarna echt even uit moet rusten. Dit is geen normale vermoeidheid meer. 

Pijn

Je hebt altijd pijn en je weet eigenlijk niet meer hoe je lijf voelt zonder. En als je je ook maar een beetje hebt ingespannen, dan vlamt het ontzettend op. Sporten gaat al lang niet meer, want ook bij gewoon een blokje om moet je lijf het al bezuren.

Goede tijden, slechte tijden

De ene dag gaat het ietsje beter dan de andere dag. Dan wil je gelijk (te) veel doen en ga je over je grenzen heen. Het gevolg? Een terugslag de dagen erna. Je weet het, maar luisteren naar wat je lijf eígenlijk nodig heeft is nog behoorlijk lastig. 

Alles is goed

Je chronische pijn en vermoeidheid zijn echt, maar lichamelijk is er niets te vinden. Je bloed is goed en artsen weten niet waar het aan ligt.

Je wordt akelig als je op staat

Steeds als je op staat, word je duizelig of slaat zelfs je hart zonder reden op hol.

Ze snappen er geen hout van

Aan de buitenkant zie je eigenlijk niet zo veel aan je. Zeker niet als je ‘moet’; dan doe je extra hard je best om leuk en gezellig te zijn. Dat je daarna compleet op bent, dát zien mensen dan weer niet. Dus word je gezien als een moeilijk iemand of een aansteller. Zo erg zal het toch niet zijn met jou, toch? 

Niets lijkt echt te werken

Je hebt al veel uitgeprobeerd. Je bloed is in orde, artsen kunnen eigenlijk niets doen en zelf heb je al van alles uitgeprobeerd. Je wordt er moedeloos van en eigenlijk ook bang. Is dit nu wat het is, en wordt het ook nooit meer beter dan dit?

Twijfels

Je hebt al zo veel geprobeerd dat de moed je eigenlijk in de schoenen gezakt is. Stiekem heb je nog een sprankje hoop, maar eigenlijk ben je vooral bang dat je je alleen nog maar slechter gaat voelen. Zal het ooit beter gaan?

Hoe zou het zijn als

Pijnvrij

Je grotendeels of zelfs volledig pijnvrij zou zijn;

Meer energie

Je niet meer op 20% energie zou leven maar weer op 80%;

Je weet wanneer je gas terug moet nemen

Je heel goed weet waar je energie grens ligt, en je die ook kunt en durft te bewaken, zodat je geen terugvallen meer krijgt;

Je voelt je opgewekter

Je merkt dat je angsten en je stemmingsklachten verbeteren;

Je eet en drinkt wat je lijf nodig heeft

Je bovendien weet welke voedingspatroon jouw lijf en brein ondersteunen, zodat je de basis hebt om goed te functioneren;

Je een persoonlijk supplementenplan hebt

Je energie omzetting en aanmaak is onderzocht, zodat je precies die supplementen krijgt die je nodig hebt, zodat je geen kapitalen uit geeft aan dingen die niet werken;

Je alles uit het leven haalt wat er in zit

Je de keuzes kunt maken die echt passen bij jouw lijf en brein, zodat je de dingen doet die jou blij maken en je zo veel mogelijk uit het leven haalt. 

 Verbetering is mogelijk

Dat is mogelijk als je meedoet met het CVS+ programma.

Ik ga met je op onderzoek naar de onderliggende redenen voor jouw chronische vermoeidheid. De oorzaak kan liggen in een (oude) virusinfectie (zoals Pfeiffer of CMV), in tekorten, in een immuunsysteem wat steeds maar aan slaat of een zenuwstelsel wat ontregeld is. 

Het programma bestaat uit drie stappen, waarvan je zelf kunt kiezen of je alleen de eerste stap doet, of ook een tweede of derde. In de eerste stap zoeken we uit wat er in jouw lichaam ontregeld is, testen we dat door op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en krijg je op basis daarvan voedings- en supplementadvies dat er voor zorgt dat je energieniveau gelijk omhoog gaat en je immuunsysteem kalmeert. 
Wil je daarna verder om uit te zoeken wat je nog méér kunt doen? Dan kijken we of je ook aan de slag wil met stap 2 (je lichaamssystemen zoals je darmen en je bloed-hersenbarrière verstevigen) of zelfs met stap 3 (o.a. gentest en aangescherpt advies).

In stap 1 hebben we samen een intake, zes testdagen (steeds een uur) en drie sessies met gepersonaliseerd voedings- en supplementadvies en begeleiding. Dat alles doen we gewoon online, zodat je er niet voor hoeft te reizen en je daar geen energie aan kwijt bent. Deze eerste stap kost €497. 

Het programma

Het CVS+ programma is een traject van een intake en 9 1-op-1 sessies van een uur.

In Nijmegen of online

Jouw investering

In tijd:

190 minuten intake, drie keer 60 minuten coaching en advies. 6 testafspraken van 60 minuten.

In geld:

€497, eventueel in vier termijnen van €125.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is een deel van het programma mogelijk vergoedbaar. Neem even contact op voor de details daarvan of kijk hier voor de vergoedingen

 

Resultaten van anderen

“Pijn? Oh ja, dat is waar ook! Dat had ik inderdaad altijd. Wat gek, ik was dat gewoon al vergeten weet je dat??”

C. vd V.

“Ik scoorde voor het traject een 8 op pijn en een 9 op vermoeidheid. Nu is het veel beter te doen. De pijn is nu een 3 en de vermoeidheid een 4. En we zijn nog niet klaar!”

S.W.