Aangeraden producten

Voor mijn klanten probeer ik altijd beste prijs/kwaliteit verhouding te vinden. Bij sommige producten sta ik erop dat je een bepaald merk of specifiek product gebruikt, omdat de manier van produceren of de zuiverheid van het product erg belangrijk is. Bij andere producten maakt dat minder uit.

Ik probeer dan ook om kortingscodes los te peuteren, kortingsaccounts voor mijn klanten aan te maken en om je tips te geven over prijzen. De meest gangbare heb ik hier op deze pagina voor je op een rijtje gezet.

 

Algemene producten

 

 

Kortingscodes

Ben je mijn klant en wil je iets bestellen via de site van Vitakruid?
Gebruik dan de kortingscode BijzBr en je krijgt 10% korting.

Ben je mijn klant en wil je iets bestellen via de site van Bonusan?
Vraag me of ik een klantenaccount voor je aan wil maken, ook dan krijg je 10% korting.

 

Andere producten

Andohadin (120 stuks)

Andohadin (60 stuks)

Lactoferrine Vitakruid

 

Gummies

Het is niet altijd gemakkelijk om kinderen met voedselvoorkeuren vitamines of mineralen te laten slikken. Mijn eerste tip is altijd om het toch met ze te bespreken en uit te leggen dat het niet gaat om eten, en dat het niet lekker hoeft te zijn. Medicijnen zijn dat ook niet, en toch moet je die innemen voor je gezondheid.

Maar ook dan kan het soms erg lastig zijn! Juist voor deze kinderen heb ik gezocht naar de beste alternatieven. Zijn dit de allerbeste keuzes die je kunt maken als het gaat om vitamines en mineralen? Nee. De ingrediënten zijn soms minder zuiver of minder werkzaam. En gummies moeten eerst je maag door in plaats van dat een capsule pas open gaat in je darmen. Dus ideaal is het niet. maar hé, we gaan voor het beste resuktaat in de situatie waarin we zitten!

Hier vind je mijn alternatieven op een rijtje.

 

Omega 3-6-9 gummies

Multivitamine gummies

Probiotica gummies

Zink gummies

Kurkuma gummies

IJzer gummies

5-HTP gummies

Ashwaganda gummies

Vitamine D3 gummies

Vitamine C gummies

Magnesium citraat gummies